Title Image

Algemene voorwaarden

Update juni 2020

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die U bij La Bas bestelt. Door een bestelling te plaatsen gaat U akkoord met de algemene voorwaarden van La Bas.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan enkel via het bestelformulier online. De bestelling is pas definitief na ontvangst van het voorschot voor de vermelde datum. De bestellingen worden afgehaald bij La Bas, Turnhoutsebaan 12B in 3290 Diest. Bij het afhalen is het vervoer op eigen risico. La Bas is niet verantwoordelijk voor leverings- of communicatieproblemen veroorzaakt door informatie die verkeerd wordt doorgegeven. Wijzigingen en dergelijke kunnen invloed hebben op de prijs zoals eerder overeengekomen. La Bas behoudt ten allen tijde het recht om de prijs naar aanleiding van veranderingen en dergelijke aan te passen. Wij adviseren tijdig je bestelling door te geven. Voor taarten en sweets adviseren wij minimaal 6 weken op voorhand en voor huwelijkstaarten raden we aan om dit zo vroeg mogelijk te reserveren. Om de kwaliteit te waarborgen zijn we beperkt in de hoeveelheid bestellingen.

Bestelling annuleren

Het annuleren van een bestelling is ENKEL mogelijk telefonisch of ter plaatse.
Annulatie via mail, sociale media of andere kanalen worden niet aanvaard.
Bij elke bestelling hanteren we een voorschotbedrag (zie prijzen).
Tot uiterlijk 8 weken vóór de besteldatum kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd, uitgezonderd huwelijkstaart en sweet table.
Indien er reeds speciale grondstoffen zijn aangekocht kan dit steeds worden aangerekend.
Indien aan alle voorwaarden voldaan ontvangt U een waardebon met een geldigheid van 4 maanden t.w.v. het reeds betaalde voorschotbedrag.
Bij annulatie tussen 8 weken en 2 weken voor de besteldatum zal het volledige voorschotbedrag worden aangerekend.
Bij annulatie 2 weken voor de besteldatum zal het volledige bedrag van de bestelling worden aangerekend.
La Bas is een eenmanszaak. Bij ziekte, familie- of privéomstandigheden waardoor een bestelling niet kan worden uitgevoerd zal U zo snel mogelijk worden verwittigd. In overleg met U als klant zal een nieuwe bestelling worden besproken of zal het reeds betaalde voorschotbedrag worden terugbetaald. De terugbetaling gebeurt via storting op hetzelfde bankrekeningnummer waar het voorschot werd door voldaan. Dit kan echter nooit meer zijn dan het overeengekomen voorschotbedrag.

Bestelling aanpassen

Tot uiterlijk 15 dagen voor de besteldatum kunnen er, enkel na goedkeuring van La Bas, wijzigingen in het ontwerp worden aangebracht OF de hoeveelheid worden vergroot. Als deze periode verstreken is, dan is het helaas niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Elke aanpassing kan een invloed hebben op de totale prijs waardoor deze wijzigt.

Prijzen

De prijzen op de website kunnen afwijken van de uiteindelijke prijs. Dit kan te maken hebben met aangepaste prijzen voor grondstoffen, decoratie of verpakking. Bij elke afwijkende prijs stellen wij U in kennis.
Bij elke bestelling hanteren wij een voorschotbedrag.
Dit voorschotbedrag staat vermeld in persoonlijke bevestigingsmail en dient te worden voldaan conform de bijhorende betalingsuitvoering.
Indien het voorschotbedrag niet tijdig is ontvangen kunnen wij eenzijdig de bestelling annuleren.
Het resterende bedrag dient te worden voldaan bij afhaling van de bestelling via cash, Mobile Pay of Bancontact.
Bestellingen die aan huis worden bezorgd dienen volledig te worden betaald vóór de bezorgdatum.

Klachten

Als u niet tevreden bent over een bestelling dient U dit meteen of binnen 1 uur na afhaling te melden. Om discussie te vermijden wordt er door La Bas een foto genomen van elke bestelling voor afhaling. La Bas is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de bestelling of de bewaaromstandigheden van de bestelling, thuis of op locatie. Er dient steeds een deel van de bestelling bewaard te blijven om zo de klacht te kúnnen bewijzen.

Hygiëne

La Bas beschikt over een goedkeuringsattest van het FAVV, alle bereidingen vinden plaats in een omgeving die voldoen aan alle HACCP voorwaarden.

Privacy

La Bas gaat zorgvuldig om met de privacy van de klant en garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.  We gebruiken de gegevens van de klant om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen. Lees ook onze volledige privacyverklaring.

Rechten

Alle rechten van de foto’s en teksten op deze website en onze sociale mediakanalen zijn voorbehouden aan La Bas. Onze foto’s zijn voorbeelden van in het verleden gerealiseerde opdrachten en geenszins bindend voor een nieuwe bestelling daar elke taart naar wens van de klant wordt gemaakt. Het is dus mogelijk dat uw bestelling er niet identiek hetzelfde uitziet als de foto’s op onze website of andere sociale mediakanalen.

Aanvaarding

Door een bestelling te plaatsen gaat u automatisch akkoord met alle bovenstaande voorwaarden.