Widget Image
Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
Title Image

Algemene voorwaarden

Update juni 2020

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die U bij La Bas bestelt. Door een bestelling te plaatsen gaat U akkoord met de algemene voorwaarden van La Bas.

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan enkel via het bestelformulier online. De bestelling is pas definitief na ontvangst van het voorschot voor de vermelde datum. De bestellingen worden afgehaald bij La Bas, Turnhoutsebaan 12B in 3290 Diest. Bij het afhalen is het vervoer op eigen risico. La Bas is niet verantwoordelijk voor leverings- of communicatieproblemen veroorzaakt door informatie die verkeerd wordt doorgegeven. Wijzigingen en dergelijke kunnen invloed hebben op de prijs zoals eerder overeengekomen. La Bas behoudt ten allen tijde het recht om de prijs naar aanleiding van veranderingen en dergelijke aan te passen. Wij adviseren tijdig je bestelling door te geven. Voor taarten en sweets adviseren wij minimaal 6 weken op voorhand en voor huwelijkstaarten raden we aan om dit zo vroeg mogelijk te reserveren. Om de kwaliteit te waarborgen zijn we beperkt in de hoeveelheid bestellingen.

Bestelling annuleren

Tot uiterlijk 8 weken voor de besteldatum kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden via telefoon. Het annuleren van een bestelling kan dus niet via sociale media, Facebook, Whatsapp, sms, mail, enz… Indien er reeds speciale grondstoffen zijn aangekocht kan dit steeds in rekening worden gebracht. Een sweet table dient men 2 maanden op voorhand te annuleren, een huwelijkstaart dient men 4 maanden op voorhand te annuleren. Indien niet zal er 50% van het totale bedrag in rekening worden gebracht. Annuleert men slechts 1 maand op voorhand dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. La Bas is een eenmanszaak: bij ziekte, familie-of privéomstandigheden waardoor een bestelling niet kan doorgaan wordt U zo snel mogelijk verwittigd. In overleg met de klant wordt een nieuwe bestelling vastgelegd of zal het betaalde voorschot worden terug gestort op hetzelfde bankrekeningnummer waar het voorschot werd door voldaan. Dit kan echter nooit meer zijn dan het overeengekomen voorschotbedrag.

Bestelling aanpassen

Tot uiterlijk 15 dagen voor de besteldatum kunnen er, enkel na goedkeuring van La Bas, wijzigingen in het ontwerp worden aangebracht OF de hoeveelheid worden vergroot. Als deze periode verstreken is, dan is het helaas niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen. Elke aanpassing kan een invloed hebben op de totale prijs waardoor deze verhoogd.

Prijzen

De prijzen op de website kunnen afwijken van de uiteindelijke prijs. Dit kan te maken hebben met aangepaste grondstoffen, speciale decoratie of afwerking. De prijs doorgegeven via de bestelbevestiging is de correcte prijs. Bij elke bestelling wordt een voorschot van minimum 40% aangerekend. Voor bestelling van taart op maat hanteren wij een minimum bestelbedrag van €48,- Voor huwelijkstaart geldt een minimum bestelbedrag van €150,- Het resterende bedrag dient te worden betaald bij afhaling. Ter plaatse kan er worden betaald via Payconiq, MobilePay of cash. Prijzen voor bezorging worden berekend ifv de afstand en de bezorgmogelijkheden. Een voorrijkost van €10,- wordt standaard gehanteerd.

Klachten

Als u niet tevreden bent over een bestelling dient U dit meteen of binnen 1 uur na afhaling te melden. Om discussie te vermijden wordt er door La Bas een foto genomen van elke bestelling voor afhaling. La Bas is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de bestelling of de bewaaromstandigheden van de bestelling, thuis of op locatie. Er dient steeds een deel van de bestelling bewaard te blijven om zo de klacht te kúnnen bewijzen.

Hygiëne

La Bas beschikt over een goedkeuringsattest van het FAVV, alle bereidingen vinden plaats in een omgeving die voldoen aan alle HACCP voorwaarden.

Privacy

La Bas gaat zorgvuldig om met de privacy van de klant en garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.  We gebruiken de gegevens van de klant om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen. Lees ook onze volledige privacyverklaring.

Rechten

Alle rechten van de foto’s en teksten op deze website en onze sociale mediakanalen zijn voorbehouden aan La Bas. Onze foto’s zijn voorbeelden van in het verleden gerealiseerde opdrachten en geenszins bindend voor een nieuwe bestelling daar elke taart naar wens van de klant wordt gemaakt. Het is dus mogelijk dat uw bestelling er niet identiek hetzelfde uitziet als de foto’s op onze website of andere sociale mediakanalen.

Aanvaarding

Door een bestelling te plaatsen gaat u automatisch akkoord met alle bovenstaande voorwaarden.